Gästlägenhet

Som medlem i vår bostadsrättsförening har du mot en liten avgift tillgång till en möblerad gästlägenhet som ligger i entréplanet, till höger i huvudentrén (2 bäddar, en extrasäng, enkelt kök, dusch och toalett). Gästlägenheten är en verklig tillgång för alla som behöver extra utrymme för övernattande vänner eller släktingar. Det finns en bokningstavla i hallen utanför gymmet och bastun som ligger intill gästlägenheten. Gästlägenheten kan även bokas via Aptus-appen.

Boknings- och trivselregler

Om du vill boka via bokningstavlan loggar du in med Aptus-brickan, väljer först “bastu”, därefter “hobbyrum” och till sist “gästlägenhet”. Sedan är det bara att välja datum och boka.

Om du bokar via Aptus-appen så väljer du “Meny” (tre linjer högst upp till vänster), därefter “Boka”, följt av plus-tecknet (+) i övre högra hörnet.

Det som gäller när du bokar gästlägenheten är:

  • Gästlägenheten bokas från 13:00 till 12:59 nästkommande dygn.
  • Du kan boka högst 7 dygn i rad.
  • Du kan aldrig ha mer än 7 dygn bokade (oanvända) samtidigt i systemet.
  • Den bokningsbara perioden är 3 månader.
  • Det kostar 200 kronor per natt att boka lägenheten.

I anslutning till att du bokar behöver du även betala, och det gör du genom att Swisha till 123 041 02 33. Ange lägenhetsinnehavarens namn och bokade datum som meddelande. Observera att ingen återbetalning sker vid eventuell avbokning. När du lämnar gästlägenheten så är det förstås en självklarhet att den ska vara noggrant städad och städinstruktioner finns uppsatta i lägenheten. Med tanke på att många är allergiska får inga pälsdjur vistas i gästlägenheten.