Silobladet 2016.10.04

silobladet-480x94

Bästa Silo-bo,

Nytt gruppavtal med ComHem

Från den 1 oktober har föreningen ett nytt gruppavtal med ComHem där det ingår ett snabbare bredband, 100/100 Mbit/sekund mot tidigare 10/10 Mbit/sekund. För er som tidigare betalat extra för att få den snabbare hastigheten så ska er månadsfaktura bli billigare, utan att ni behöver göra något. Ni som tidigare haft 10/10 Mbit/sekund behöver för att börja använda den snabbare tjänsten antingen ringa ComHems kundtjänst eller gå in på deras hemsida (se bifogat informationsblad).

Välkomstinformation

Som ny i föreningen – och för den skull även för oss som bott här ett tag – kan det behövas en lättillgänglig allmän och praktisk information om huset, våra gemensamma utrymmen och om vår bostadsrättsförening. Styrelsen har nu tagit fram ett utkast till en sådan som jag bifogar i detta utskick. Tanken är att vi ska skaffa en egen hemsida där bland annat denna ska läggas upp. Vi tar tacksamt emot synpunkter på såväl det vi har skrivit som det som ni tycker saknas! Skicka sådana synpunkter till Gitte Strindlund (gitte.strindlund@progresspr.se).

Garaget

Inom kort kommer access till garaget nattetid (22-06) bara att kunna ske genom att ni använder er Aptusbricka + kod. Koden är individuell per lägenhet och kommer att vara er lägenhets ”objektsnummer” – 4 siffror (objektsnumren går mellan 1021 – 1095). Under dagtid fungerar ”sändarna” som vanligt. Vi återkommer förstås med information om exakt datum när detta går igång.

Slutligen vill styrelsen tacka för att ni alla hjälper till att hålla vårt ”soprum” så snyggt. En speciell eloge till Per Eneroth som tagit på sig att hålla ett extra öga på ordningen i rummet!

Styrelsen genom

Åke Örtqvist, ordförande, lght 1072, ake.ortqvist@sll.se