Festvåning

Vår festlokal, som vi delar med grann-bostadsrättsföreningen Qvarnen i Nacka, är något alldeles extra och ligger på plan 10 och 11. Tornlokalen, som bjuder på fantastisk utsikt, bokas tillsammans med rummet på plan 10 – via bokningstavlan innanför dörren till gymmet oich gästlägenheten, eller via Aptus-appen.

Det får maximalt vara 15 personer samtidigt i tornlokalen och 15 personer samtidigt i lokalen på plan 10. I festvåningen sitter ett anslag med trivselregler som det är viktigt att följa eftersom lokalen ligger i direkt anslutning till lägenheter. Lokalen på plan 10 är inredd med soffor, bardisk och en stor kyl. Där finns också toalett och möjlighet att hänga av sig ytterkläder.

På förekommen anledning har vi tvingats begränsa öppethållandet i festlokalen som ska vara utrymd klockan 23. Efter klockan 23 får det inte förekomma störande ljud eller spring i trapporna.

Bokningsregler

Från oktober 2022 har bokningstiderna för lokalerna på plan 10 och 11 ändrats för ökad flexibilitet och fler möjligheter. Samma slot-tider gäller alla dagar enligt följande: 08:00–12:29, 12:30–16:59 och 17:00–23:00. Med det nya upplägget kan man boka tre pass i rad och sex pass per månad.

När man har bokat ett visst datum så är det med Aptus-brickan man kommer in i lokalerna både på plan 10 och plan 11.
Det bästa sättet att få reda på hur det ser ut i festlokalen är att själv boka den till exempel en vardagskväll, innan det är dags för själva festen. (Det går också att låna en “fastighetsskötarnyckel” av någon i vår styrelse.)